STYLO

Bewegingsvrijheid in een kleine ruimte

Altijd op de exacte plaats. Het concept van een arm boven de behandelstoel in combinatie met een beweegbare instrumentendrager  is de beste oplossing voor de praktijken die niet over veel ruimte beschikken.Kwaliteit in detail

Met het vooruitstrevende ontwerp wint u het vertrouwen van uw patiënten. De gelakte delen van het apparaat van de uitrusting en de harmonische lijnen vormen een uniek uiterlijk.

Bedieningspaneel

Namrol gebruikt een eenvoudige technologie waardoor met weinig toetsen veel prestaties en informatie kunnen worden verkregen. Alle belangrijke functies zijn altijd binnen handbereik met de toetsen onder het membraan. Zo kunnen de instrumenten op eenvoudige wijze worden bediend.

Zachte en stille sluiting

Maximaal werkgemak. Automatische sluiting met demper. De deuren, lades, front en structuur zijn ontworpen om een prettige akoestiek te verzekeren. Het biedt qua ruimte een innovatief concept in de keuze van oplossingen en organisatie.

Controle pedaal

Alle functies die op het regelpaneel zijn geselecteerd, kunnen ook worden geactiveerd met behulp van het pedaal, zodat u uw handen vrij kunt houden. Er is ook een pedaal met een geïntegreerde snelheidsregeling.White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red