Krukken | Namrol

Namrol | Cosmos

Cosmos

Anatomische kruk met rugleuning die permanent in contact met uw rug staat, kunstleren bekleding, zonder naden, eenvoudig te reinigen en met een gasveer om de hoogte in te stellen. Dubbele, zachte wielen op een chromen basis met 5 steunpunten. De kleur kan worden gecombineerd met die van het kleurenpalet van de behandelstoelen.

Namrol | Monza

Monza

Anatomische kruk met een gereduceerde rugleuning, kunstleren bekleding, eenvoudig te reinigen en met een gaskruk om de hoogte in te stellen. Dubbele, zachte wielen op een chromen basis met 5 steunpunten. De kleur kan worden gecombineerd met die van het kleurenpalet van de behandelstoelen.

Namrol | Corsa

Corsa

Ergonomisch ontworpen kruk om uw wervelkolom recht te houden, kunstleren bekleding, zonder naden, eenvoudig te reinigen en met een gasveer om de hoogte in te stellen. Dubbele, zachte wielen op een chromen basis met 5 steunpunten. De kleur kan worden gecombineerd aan die van de kleurenpallet van de behandelstoelen.t kleurenpalet van de behandelstoelen.

Namrol | Kruk Corsa

Corsa-V

Ergonomisch ontworpen kruk met gereduceerde rugleuning om uw wervelkolom recht te houden, kunstleren bekleding, zonder naden, eenvoudig te reinigen en met een gasveer om de hoogte in te stellen. Dubbele, zachte wielen op een chromen basis met 5 steunpunten. De kleur kan worden gecombineerd aan die van de kleurenpallet van de behandelstoelen.

Ergonomie voor een ideale houding

De nieuwe generatie krukken is het resultaat van een actueel ontwerp en aandacht voor essentiële ergonomische aspecten. Een garantie voor de rug tijdens de uitoefening van uw beroep.

Advies nodig

Bel +31 (0)416 66 99 77 of stuur een mail naar verkoop@dumco.nl om vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze productadviseurs.
Andere producten nodig voor in uw praktijk. Kijk ook eens op www.dumco.nl