Accessoires behandeleenheden

De perfecte integratie van de instrumenten in het elektronische SMT-systeem van Namrol biedt een totale controle en betrouwbaarheid in het gebruik. De selectie van de Namrol instrumenten biedt u een gecontroleerd vermogen, optimale aanpassing van de snelheid en bewezen betrouwbaarheid.

Micromotor GT40

De elektrische micromotoren GT40 bieden uitstekende prestaties. Een van de meest doeltreffende en lichte micromotoren in de voetspecialisten branche. Werkt zonder vibraties tot 40.000 TPM. met een hoge koppel voor lage omwentelingen.

Micromotor NBX

Elektrische micromotor met interne spray, betrouwbaar en resistent. Titanium buitenlichaam, ultra compact en lichtgewicht. Minimale warmteontwikkeling. Meer dan opvallende kenmerken dankzij een rotatiesnelheid van 40.000 tpm.

Handstuk PM70 NSK

Het PM70 handstuk is speciaal ontworpen voor gebruik in de podotherapie. De geavanceerde technologie van keramische lagers verhoogt de levensduur en de goede werking. Geen trillingen en erg stil.

Handstuk 65

Recht handstuk met interne spray, titanium behuizing met Durocoat coating. Geen trillingen en erg stil. U kunt optioneel LED-verlichting opnemen.

Afzuigcanule

Vervaardigd uit hard chroom en daardoor licht en bestendig. Het biedt schoon en stofvrij werken.

BLACK PEARL Turbine

Onovertrefbare verhouding kwaliteit/prijs. Ontworpen om een vermogen van 310.000 TPM te bieden met een meer dan opmerkelijke sterkte. De frees kan op de meest eenvoudige wijze worden vervangen dankzij de drukknop die in het kopstuk geïntegreerd is.

Spraytec 3F spuit

Roestvrijstalen spuit met 3 functies. Gegarandeerde bediening dankzij het druksysteem dat afzonderlijk water en lucht in werking zet.

Multimedia voor uw praktijk

De multimedia-accessoires voor de Namrol-eenheden bieden een nieuwe visie die voldoet aan alle verwachtingen wat betreft de moderne communicatie in uw praktijk.

Ledlamp met geïntegreerde HD Camera

LED-lamp met geïntegreerde videocamera met FullHD-resolutie (1920x1080px) en automatische focus, zodat u het werkgebied kunt zien met een optische zoomlens van 30.
Het gebruik van de camera vergemakkelijkt de communicatie met de patiënt. De diagnose- of behandelingsfase kunnen duidelijk worden weergegeven, wat helpt bij een onmiddellijk begrip van het probleem. Tijdens de behandelingsfase kan de podoloog in real time alles volgen en het verloop van de interventie noteren, waarna de resultaten van het uitgevoerde werk kunnen worden geëvalueerd.

19 of 22 inch scherm met gelede arm

Flatscreen met videoconnectie op een dubbelgelede arm. Ideaal om de uitgevoerde behandelingen te tonen en het klinische dossier van beelden te voorzien. De monitor heeft een predispositie voor bedrade verbinding met een pc via een HDMI-connector.

Geïntegreerd afneembaar toetsenbord

Voorzien van USB-verbinding. Biedt toegang tot alle functies van de software zonder dat u van uw patiënt weg hoeft te gaan. Het is bestendig en verborgen in de eenheid, waardoor de tafel vrij kan worden gebruikt.

Randapparatuur

Aerobox en Quiroair zijn ontworpen voor de het produceren van perslucht van hoge kwaliteit en afzuiging van de Epsylon en Epsylon plus. De verplaatsbare eenheden met intern gemonteerde componenten en plug & play-installatiesysteem vereisen geen externe verbindingen met randapparatuur.

AEROBOX

Laat u zich overtuigen door een krachtigere afzuiging die tegelijkertijd ook stiller is. De beperkte afmeting zorgt ervoor dat dit ideaal is voor de nieuwe installaties of voor het actualiseren van de al bestaande installaties. Door een afzuigingmotor zonder borstels te gebruiken is de mechanische frictie afwezig en werkt de motor duidelijk langer.QUIRO-AIR en QUIRO-AIR PLUS

De nieuwe, geruisloze compressor van Namrol (octrooi U9701105) produceert kwalitatief hoge perslucht. Hiermee voldoet u aan de hoge eisen van een praktijk van de voetspecialist.