EPSYLON

Bewegingsvrijheid in een kleine ruimte

Altijd op de exacte plaats. Het concept van een arm boven de behandelstoel in combinatie met een beweegbare instrumentendrager is de beste oplossing voor de praktijken die niet over veel ruimte beschikken.Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Het concept van de arm boven de behandelstoel biedt de voetspecialist de optimale situatie om in een beperkte ruimte te werken. Het sterke punt van Epsylon is de beweegbaarheid en flexibiliteit, het aanpassingsvermogen aan alle werksituaties.

Externe watertank

De toegang tot het reservoir heeft een onafhankelijke watervoorziening, en is aan de buitenkant bevestigd om het vullen te vergemakkelijken.

Intelligent bedieningsconcept

De technologie van het toetsenbord met membraan zorgt voor een meer logische en doeltreffender bediening. Zodra een instrument wordt opgepakt, worden automatisch de instellingen van dat instrument geselecteerd. De opstelling van het toetsenbord biedt de mogelijkheid de instrumenten en de functies van de eenheid snel aan te passen. De vooraf vastgestelde snelheid van de micromotor in omwentelingen per minuut en de draairichting zijn makkelijk te lezen.

Ergonomische opstelling

Drager met dubbele geleding, die rond de as kan draaien om de meest ideale positie in te nemen afhankelijk van de uit te voeren ingreep. Dit zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. De functionele opstelling van de instrumenten met onderlangs gaande slangen en de drager verzekeren een directe en comfortabele grip. De terugkeer van de instrumenten gaat op logische en exacte wijze, waardoor er snel en losjes gewerkt kan worden.