DUNA

De maximale expressie

Duna voegt een nieuwe dimensie toe aan zowel de praktijk als het werk dat er wordt uitgevoerd. Ze daagt het conventionele uit en
biedt een prestatie die niet mogelijk leek voor een uitrusting voor de voetspecialist.Logisch en eenvoudig te gebruiken touchscreen
(ook verkrijgbaar met toetsenbord)

Door middel van een ruim touchscreen kunnen de parameters van de instrumenten, de functies van de eenheid en van de behandelstoel op elk willekeurig moment bekeken en geselecteerd worden. De software waarschuwt de gebruiker als de zak moet worden vervangen en bij andere onderhoudsprocedures. Op het scherm kunnen de omwentelingen, de draairichting van de micromotor en de procentuele snelheid van de turbine worden gelezen en gereguleerd. Zodra een instrument wordt opgepakt, worden automatisch de instellingen van dat instrument geselecteerd.

Beweegbare instrumentendrager

Door de beweegbare instrumentendrager voor vier instrumenten kunt u alle instrumenten veilig en snel bereiken. Het optimaliseren van de beweging biedt een grotere flexibiliteit bij de behandeling.

Zorg voor het detail

Een innovatief ontwerp waarbij de handvatten in de voorzijde zijn geïntegreerd. Dit is het resultaat van een constante zoektocht naar functionele en ergonomische oplossingen die een maximaal werkgemak garanderen. Automatische sluiting met demper. De deuren, lades, front en structuur zijn ontworpen om een prettige akoestiek te verzekeren. Het biedt qua ruimte een innovatief concept in de keuze van oplossingen en organisatie.

Gestructureerd, eenvoudig en helder

Op het display kunnen de omwentelingen worden getoond en aangepast, de draairichting van de micromotor en de snelheid in procenten in het geval van de turbine. Wanneer een instrument wordt opgepakt, worden de geselecteerde instrumentinstellingen automatisch geselecteerd.

Aanpasbaar

Door middel van prachtige kleuren en vormen, zorgt het voor een aangename sfeer voor uw patiënten en uzelf. Het ontwerp biedt uw patiënten een actueel en vooruitstrevend beeld, dat hen vertrouwen geeft.

Controle pedaal

Alle functies die op het regelpaneel zijn geselecteerd, kunnen ook worden geactiveerd met behulp van het pedaal, zodat u uw handen vrij kunt houden. Er is ook een pedaal met een geïntegreerde snelheidsregeling.White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red