Namrol Elyse

Zeta

Waar ontwerp voldoet aan kwaliteit

Namrol geeft vorm aan de toekomst van professionele podotherapeutische stoelen. Het ontwerp van de Zeta-stoel onderscheidt zich echt van de rest.
Het toont individualiteit, terwijl het ook op indrukwekkende wijze laat zien hoe vooruitgang op een comfortabele manier kan worden geïnterpreteerd.

Details maken het verschil

Het is maar een klein ding dat de meeste mensen niet zouden opmerken, maar het is een detail dat het vermelden waard is in de zoektocht naar uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Enkel beengedeelte optioneel

Keuze uit een dubbel of enkel beengedeelte met dubbel steunvlak voor hiel en kuit. Het gedeelte kan worden uitgeschoven, verhoogd en verlaagd met behulp van een dubbele gasveer.

Geïntegreerde Hoofdsteun

Hoofdsteun kan gemakkelijk in verticale richting worden verplaatst.

Intelligente en aanpasbare rugleuning

De stoel is het startpunt van waaruit de patiënt op een volledig ergonomische rugleuning ligt. Dit biedt tijdens de behandeling volledige ontspanning en comfort .

Premium vulling

De vulling van niet-vervormbaar polyurethaanschuim overtuigt niet alleen vanwege het hoge comfortniveau, maar ook vanwege de duurzaamheid en het goede uiterlijk na verloop van tijd.

Intelligente besturing

Het bedieningspedaal bevat actieknoppen die een automatische werking hebben en die op nul kunnen worden gezet, die de functionaliteit en eenvoud maximaliseren. Het geheugen van de behandelstoel bevat een veiligheidssysteem met directe stop­zetting van de bewegingen zodra een willekeurige knop van het pedaal wordt ingedrukt. Draadloos bedieningspedaal is optioneel leverbaar.Kleuren

Zitgedeelte

White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red

Zijkant

White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red