VACUFORM

Het technologisch meest geavanceerde vacuüm

Vacuform combineert een drukplaat, een hitteschild, een digitaal bedieningspaneel met een LCD-scherm
en twee externe vacuümuitlaten in een enkel compact apparaat.

Vacuüm met hoge prestaties

Vacuform heeft een vacuümpomp die geen onderhoud vereist en optimale vacuümniveaus biedt voor elk soort toepassing van elk type materiaal. Vacuüm kan ook gelijktijdig in de bovenste kamer en via de externe uitgangen worden opgebouwd.
De externe uitgangen bieden de mogelijkheid om de orthese direct op de voet van de patiënt te vormen.

Multipoint verwarming

De warmteplaat is bedekt met een teflon coating en zorgt voor een snelle en uniforme opwarming van elk willekeurig materiaal. Doordat de verwarming door een microprocessor wordt bediend, kan er de hele dag worden gewerkt zonder dat het opwarmen moet worden onderbroken.
(werkoppervlak 360 × 270 mm)Flexibel en aanpasbaar

Drukplaat met siliconenmembraan van hoge weerstand en Unifix sluitsysteem zonder verankeringen. Het brede werkvlak ondersteunt modellen tot en met maat 52.

Extra koeling

Aanpasbare koelset vermindert de koeltijd van de mal tot 50%. (optioneel)

Intelligente bediening

Het digitale bedieningspaneel met LCD-display biedt volledige controle over alle functies, zoals individuele temperatuur-, tijd- en vacuümniveau-instelling en de instelling van de 8 werkprogramma’s die erin zijn opgenomen.

Meerdere connectors

Aan de achterzijde bevinden zich twee externe vacuümuitlgangen die het vormen van de orthese direct op de voet van de patiënt mogelijk maken. Het pedaal zorgt voor een gecontroleerd vacuüm, waardoor de handen vrijblijven voor nauwkeuriger werken.