PODOTEC

Hoge productieprestaties

Podotec combineert een drukplaat, een warmteplaat, een digitaal bedieningspaneel met LCD-scherm en twee externe vacuüm-uitgangen in één compact concept.

Vacuüm met hoge prestaties

De Podotec heeft een vacuümpomp die geen onderhoud vereist en optimale vacuümniveaus biedt voor elk soort toepassing van elk type materiaal. Vacuüm kan ook gelijktijdig in de bovenste kamer en via de externe uitgangen worden opgebouwd.
De externe uitgangen bieden de mogelijkheid om de orthese direct op de voet van de patiënt te vormen. Ze kunnen ook worden verbonden aan een aanvullende Tecnoprint eenheid, waarbij de bediening door middel van een pedaal wordt uitgevoerd.

Verplaatsbaar model

Optioneel kan Podotec worden voorzien van een lade aan de voorzijde, planken en een verplaatsbare basis. Groot formaat multipoint heating

De warmteplaat is bedekt met een teflon coating en zorgt voor een snelle en uniforme opwarming van elk willekeurig materiaal. Doordat de verwarming door een microprocessor wordt bediend, kan er de hele dag worden gewerkt zonder dat het opwarmen moet worden onderbroken.

Intelligente controle

Het digitale bedieningspaneel met LCD-display biedt volledige controle over alle functies, zoals individuele temperatuur-, tijd- en vacuümniveau-instelling en de instelling van de acht werkprogramma’s die erin zijn opgenomen.