PODOPRINT WIFI

Draadloze analyse

Met ons Podoprint-drukplatform kunt u statische, dynamische en posturale afdrukken maken.
Complete en autonome systemen rondom de patiënt met alle diagnostische, analyse- en communicatiehulpmiddelen.

Baanbrekend Visueel Display systeem

Podoprint is een revolutionaire drukplaat waarmee de gebruiker de functie van de voet snel, nauwkeurig en betrouwbaar kan analyseren dankzij de ingebouwde sensoren.
Een innovatie in de industrie waarmee de gebruiker in staat is om de voetafdrukken te visualiseren, interpreteren en te modelleren op een eenvoudige manier.

 

Dynamische analyse

Podoprint maakt gedetailleerde analyse van de dynamiek mogelijk.
Dynamische Analyse-informatie:
Vastleggen van 200 beelden per seconde, beelden van de pas, berekeningen, analysegrafieken, vergelijkingen van afdrukken, distributie van de druk, steunoppervlakken, gewicht. Dankzij de optie om een videocamera te bevestigen, kan de podoloog de dynamiek bestuderen aan de hand van de beelden van het platform. Het maakt ook de berekening van hoeken in video of foto mogelijk. Automatisch herkenningssysteem van de rechter of linker voet met het multi-step systeem. Schoeisel kan worden gebruikt voor een betere analyse van het effect van de mal op de voet.Statische en posturale analyse

Podoprint maakt gedetailleerde analyse van statische en posturale gegevens mogelijk.
Statische analyse-informatie:
Gedetailleerde statische afbeelding met berekeningen per zone, meerdere visualisaties (kleur, kwantitatief, isopressies, percentage, 3d), Vergelijking van tests, waarden verkregen in de voorvoet, achtervoet, linker- en rechtervoet, ondersteuningsoppervlakken, % belasting, drukpunten van elk voet, projectie van de lastlijn (zwaartepunt). Media-opname op basis van 10 sec. Podoscopio-functie. Afdrukschaal 1:1.
Posturale analyse informatie:
Numerieke gegevens en grafieken van de stabiliteit, afwijkingen, spectrum, enz. Onderzoek van de oscillatie.

Makkelijk mee te nemen

Geïntegreerde draagbeugel. Optioneel te verkrijgen met een beschermende koffer.