PODOPRINT S15

3 stappen analyse

Ons Podoprint-drukplatform voert statische, dynamische en posturologische studies uit.
Complete en autonome systemen rondom de patiënt met alle diagnostische, analyse- en communicatiehulpmiddelen.

Baanbrekend Visueel Display systeem

Podoprint is een revolutionaire drukplaat waarmee de gebruiker de functie van de voet snel, nauwkeurig en betrouwbaar kan analyseren dankzij de ingebouwde sensoren.
Een innovatie in de industrie waarmee de gebruiker in staat is om de voetafdrukken te visualiseren, interpreteren en te modelleren op een eenvoudige manier.

Dynamische analyse

Podoprint maakt gedetailleerde analyse van de dynamiek mogelijk.
Dynamische Analyse-informatie:
Multi Step acquisitie, vastleggen van 200 beelden per seconde, globale beelddynamiek, berekeningen, curven, mozaïek van verschillende ondersteuningsfasen, analyse per zone, meerdere gegevens van ondersteuningstijd en hoeveelheid belasting, video of foto met meetinstrumenten. Dankzij de optie om een videocamera te bevestigen, kan de podoloog de dynamiek bestuderen die is gesynchroniseerd met de captations van het platform. Het maakt ook de berekening van hoeken in video of foto mogelijk. Automatisch herkenningssysteem van de rechter of linker voet met het meerstaps systeem. Schoeisel kan worden gebruikt voor een betere analyse van het effect van de mal op de voet.Statische en posturologie analyse

Podoprint maakt gedetailleerde analyse van statische en posturologische gegevens mogelijk.
Statische analyse-informatie:
Gedetailleerde statische afbeelding met berekeningen per zone, meerdere visualisaties (kleur, kwantitatief, isopressies, percentage, 3d), Vergelijking van tests, waarden verkregen in de voorvoet, hindoefoot, linker- en rechtervoet, ondersteuningsoppervlakken,% belasting, drukpunten van elk voet, projectie van de lastlijn (zwaartepunt). Media-opname op basis van 10 sec. Podoscopio-functie. Posturologie Analyse informatie:
Numerieke gegevens en grafieken van de Estabilometría, spectrum, plotting. Studie van de oscillaties. Make-gram. Grafisch (posturale instabiliteit, afwijkingen, etc.).

Intuïtieve en accurate software

Compatibel met alle Windows en MAC * besturingssystemen (* via emulator)
Mogelijkheid om elk type bestand (Jpeg, PDF, enz.) Aan een patiëntentest te koppelen.
Hiermee kunnen gebruikers de testen van plantaredrukken op een eenvoudige en intuïtieve manier bekijken, interpreteren, wijzigen en afdrukken.
Automatisch back-upsysteem.
Afstandsbediening vanaf mobiele applicatie voor acquisitie van metingen.
Export en import van patiënten tussen computers met Podoprint-software.
Personalisering van de rapporten met het logo en informatie van de kliniek.
Exporteer elk scherm naar PDF en eventuele anásilis in videoformaat om naar de patiënt te sturen.