Maxima

Een ander concept

Maxima bevat de beste ergonomische oplossingen die de voet­­­­specialist en de praktijk een betere prestatie, optimale functionaliteit
en status biedt.

Eenvoudig te bedienen instrumenten

De beweegbare instrumentendrager is ontworpen om de bediener van bovenaf toegang te geven tot de instrumenten. De rotatie van de houder en de verplaatsing van de slangen over rollen biedt een betere positionering van de drager. De uittrekbare tray, die zich onder de drager bevindt, biedt de mogelijkheid de instrumenten dichter bij het werkgebied te houden, waardoor onnodige bewegingen worden vermeden.

Namrol gebruikt een eenvoudige technologie waardoor met weinig toetsen veel prestaties en informatie kunnen worden verkregen. Met de toetsen onder het membraan zijn alle belangrijke functies altijd binnen handbereik.

Compacte eenheden

Maximaal werkgemak. Automatische sluiting met demper. De deuren, lades, front en structuur zijn ontworpen om een prettige akoestiek te verzekeren. Een innovatieve aanpak bij de keuze van oplossingen en de organisatie van de ruimte.

Controle pedaal

Alle functies die op het regelpaneel zijn geselecteerd, kunnen ook worden geactiveerd met behulp van het pedaal, zodat u uw handen vrij kunt houden. Er is ook een pedaal met een geïntegreerde snelheidsregeling.White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red