Futura Plus

Past zich aan elke werkwijze aan

Ontworpen en vervaardigd met het meest avant-gardistische ontwerp. Door de kenmerkelijke prestaties, het gebruiksgemak en de perfecte integratie van de instrumenten met het elektronisch digitale systeem SMT is dit een onovertrefbare werkeenheid.Kwaliteit in alle details

Met het vooruitstrevende ontwerp wint u het vertrouwen van uw patiënten. De gelakte delen van het apparaat en de harmonische lijnen vormen een uniek uiterlijk.

Instrumentendrager

De optimale manoeuvreerbaarheid van de drager zorgt voor een correcte en natuurlijke houding. Het ontwerp van de instrumentendrager van Futura, dat stijlvol en praktisch is, biedt de mogelijkheid snel bij de instrumenten te komen. De opstelling van de onderlangs gaande slangen zorgt voor een groot bereik van de instrumenten, waardoor ze zeer handzaam te bedienen zijn.

Zachte en stille sluiting

Maximaal werkgemak. Automatische sluiting met demper. De deuren, lades, front en structuur zijn ontworpen om een prettige akoestiek te verzekeren. Het biedt qua ruimte een innovatief concept in de keuze van oplossingen en organisatie.

Bedieningspaneel

Het toetsenbord bedient alle functies van de eenheid op eenvoudige wijze en biedt alle informatie op een blauw LCD-scherm. De toetsen zijn eenvoudig te reinigen en bedienen op snelle wijze de instrumenten en functies van de eenheid door middel van de automatische selectie bij het optillen van een instrument. De voorselectie van de vastgestelde snelheid van de micromotor in omwentelingen per minuut en van de draairichting is eenvoudig te lezen.
Controle pedaal

Alle functies die op het regelpaneel zijn geselecteerd, kunnen ook worden geactiveerd met behulp van het pedaal, zodat u uw handen vrij kunt houden. Er is ook een pedaal met een geïntegreerde snelheidsregeling.

White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red