EPSYLON PLUS

Bewegingsvrijheid in een kleine ruimte

Altijd op de exacte plaats. Het concept van een arm boven de behandelstoel in combinatie met een beweegbare instrumentendrager is de beste oplossing voor de praktijken die niet over veel ruimte beschikken.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Het concept van de arm boven de behandelstoel biedt de voetspecialist de optimale situatie om in een beperkte ruimte te werken. Het sterke punt van Epsylon Plus is de beweegbaarheid en flexibiliteit, het aanpassingsvermogen aan alle werksituaties.

Intelligent bedieningsconcept

De technologie van het toetsenbord met membraan zorgt voor een meer logische en doeltreffender bediening. Zodra een instrument wordt opgepakt, worden automatisch de instellingen van dat instrument geselecteerd. De opstelling van het toetsenbord biedt de mogelijkheid de instrumenten en de functies van de eenheid snel aan te passen. De vooraf vastgestelde snelheid van de micromotor in omwentelingen per minuut en de draairichting zijn makkelijk te lezen.Uittrekbare tray

De uittrekbare tray die zich onder de drager bevindt, biedt de mogelijkheid de instrumenten dichter bij het werkgebied te houden, waardoor onnodige bewegingen worden vermeden.

Externe watertank

De toegang tot het reservoir heeft een onafhankelijke watervoorziening, en is aan de buitenkant bevestigd om het vullen te vergemakkelijken.
Controle pedaal

Alle functies die op het regelpaneel zijn geselecteerd, kunnen ook worden geactiveerd met behulp van het pedaal, zodat u uw handen vrij kunt houden. Er is ook een pedaal met een geïntegreerde snelheidsregeling.