ACTIV

Een compact kabinet

Geconcentreerde expressie van de bekende Namrol-behandelunits. Verbaas u over de mogelijkheden en overtuig u van de prestaties. Met efficiënte technologieën en moderne oplossingen.Geweldig werkblad

Het werkblad gemaakt van niet-poreus Quirofibra helpt de penetratie van vloeistoffen te voorkomen en vergemakkelijkt het reinigen en desinfecteren. Het bevat een makkelijk handvat om de eenheid te verplaatsen.

Goed gestructureerd, eenvoudig en duidelijk

Het bedieningstoetsenbord beheert alle functies van het apparaat. De toetsen zorgen voor een eenvoudige en snelle aanpassing van de instrumenten en de functies worden automatisch geselecteerd wanneer een instrument wordt opgetild. Elk instrument bevat twee werkgeheugens.

Functionaliteit en veelzijdigheid

Ondanks de eenvoud van het ontwerp verbergt het deze behandelunit veel technische complexiteit. Dit monoblok met een metalen constructie en de beste ergonomische oplossingen zorgen ervoor dat u gegarandeerd altijd de beste prestatie en functionaliteit tot uw beschikking heeft. Door optimale manoeuvreerbaarheid werkt u altijd in een natuurlijke houding.

Controle pedaal

Alle functies die op het regelpaneel zijn geselecteerd, kunnen ook worden geactiveerd met behulp van het pedaal, zodat u uw handen vrij kunt houden. Er is ook een pedaal met een geïntegreerde snelheidsregeling.White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy Blue

Tangerine

Orange

Red