Omega

Ergonomie en technologie

Omega is het antwoord op het ergonomische en technologische onderzoek naar podologische stoelen.
Dit heeft geresulteerd in een comfortabele, veilige en moderne fauteuil.

Eersteklas behandeling

Beklede armleuningen die zich synchroniseren met de bewegingen van de rugleuning en het zitvlak. Door de draaivoet, minimale hoogte van de vloer en opklapbare armleuningen kunnen de patiënten eenvoudiger gebruik maken van de behandelstoel. Door de anatomische vorm en comfortabele afwerking van de rugleuning kan de patiënt zich ontspannen tijdens de behandeling. De hoogte van de stoel kan aan de lengte van de patiënt aangepast worden, waarmee de positionering S2 zeer comfortabel is voor de patiënt.

Comfortabele beendelen

Dubbel beendeel dat kan worden uitgetrokken, verhoogd en verlaagd met behulp van een dubbele gasveer.



Gepatenteerd stabilisatiesysteem

Gepatenteerd stabilisatiesysteem dat bewegingen bij het gaan zitten en opstaan van de patiënt voorkomt. Naadloze, antislipbekleding verkrijgbaar in 15 kleuren die de voetpecialist de beste werkergonomie biedt tijdens de behandeling, evenals het beste comfort aan de patiënt. Door de drie onafhankelijke motoren kan de behandelstoel op elke hoogte en positie een standpunt innemen.

Intelligente bediening

Het bedieningspedaal bevat actieknoppen die een automatische werking hebben en die op nul kunnen worden gezet, die de functionaliteit en eenvoud maximaliseren. Het geheugen van de behandelstoel bevat een veiligheidssysteem met directe stop­zetting van de bewegingen zodra een willekeurige knop van het pedaal wordt ingedrukt.



Kleuren

White

Pearl Grey

Silver

Chrome Grey

Anthracite

Light Green

Verde Agave

Lima

Cyclamen

Violet

Blue Sky

Cobalt Blue

Navy blue

Tangerine

Orange

Red